Werkgevers

Salarisadministratie een vak apart? Dat klopt!

Wij nemen u het werk en de zorg uit handen.

Wij hebben uitgebreide kennis van tientallen CAO's. We werken onder andere voor de detailhandel, bouwbedrijven, horeca, metaalindustrie en de agrarische sector. U bent ondernemer en wilt doen waar u goed in bent, samen met uw medewerkers. Wij helpen u graag met de dingen waar u liever geen tijd aan verspeelt!

Het verzorgen van de salaris- of loonadministratie vormt vaak een knelpunt. De gewenste regelmaat en veranderingen in relevante wetgeving maken het werk lastig en wellicht zelfs vervelend. Wij nemen de salarisadministratie graag van u over. Het scheelt u tijd en energie en levert tevreden medewerkers op.

Het uitbesteden van uw salarisadministratie levert in veel gevallen zelfs geld op. Door gebrek aan kennis dragen ondernemers regelmatig te veel belasting of premie af. Of u ziet mogelijkheden voor een subsidie-aanvraag of premiekorting over het hoofd. Wij zorgen ervoor dat alles onder controle blijft.

Wij werken met een helder, duidelijk en uitgebreid online-salarispakket. Het voordeel van een online salarisadministratie is dat alle gegevens 24 uur per dag voor u beschikbaar zijn!

De mogelijkheden van dit online-salarispakket zijn legio. Naast de reguliere periodieke loonverwerking kunt u hierbij denken aan verlofregistratie, verzuimregistratie, het opzetten van een digitaal dossier en het ontvangen van diverse HR signalen zoals verjaardagsmeldingen, een tijdige melding bij afloop van de arbeidscontracten en nog veel meer!

Interesse?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.


Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek